vineri, 19 martie 2010

Conturi pentru donatii !

Au mai fost facute 2 conturi la Banca Carpatica:

In Lei: RO31CARP013000676322RO01
In Euro:RO85CARP013000676322EU01


Conturile sunt pe numele Vasile Tiplea cu mentiunea donatie pentru Titu Anghel.


Ajuta si vei fii ajutat!

6 comentarii:

  1. V-ar ajuta mult, cred si un Teledon. Nu puteti lua legatura cu cei de la Romtelecom?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, a-ti putea incerca si cu paypal. Se poate adauga butonul donation e site. Nu stiu cate lume foloseste pe la noi dar nu se stie niciodata, poate o sa vada anuntul si persoane de afara si le va fi mult mai convenabil. Sper sa reusesti sa aduni suma respectiva. Sanatate

    RăspundețiȘtergere
  3. multa sanatate din olanda. si eu am absolvit facultatea de geografie. vasile tiplea a fost coleg cu mine de generatie-promotia 2004::)).mi-am adus si eu contributia .. e mica dar putin cate putin sunt sigura ca vei reusi sa aduni suma de care ai nevoie. iti doresc multa sanatate si sa de-a d-zeu sa reusesti.cu respect iulia colomeiciuc

    RăspundețiȘtergere
  4. daca ne unim...si fiecare persoana ofera un leu pe acest om il putem ajuta foarte mult.de la inima la inima acest om poate sa isi prelungeasca viata.Faceti un bine pentru ca DUMNEZEU va va da de 10 ori mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. care este motivul pt care oamenii sa doneze la vasile tiplea - si nu direct la omul in nevoie, care are si el conturi la banca??

    RăspundețiȘtergere
  6. Aceste 2 conturi au fost facute acum recent in perioada cand Titu era la Viena si au fost facute la banca Carpatica iar cum Titu nu era in tara au fost facute pe numele celui mai bun prieten al lui Titu anume Vasile Tiplea.

    RăspundețiȘtergere